Motorola Moto E6 este cel mai nou telefon de buget al companiei, proaspăt dezvăluit de Evan Blass

991 ori
<b>Motorola Moto E6 este cel mai nou telefon de buget al companiei, proaspăt dezvăluit de Evan Blass</b>Motorola se ocupă şi de zona de telefoane entry level, nu doar de cea high end sau midrange. Ne pregăteşte un terminal numit Moto E6, care tocmai a scăpat prin intermediul lui Evan Blass, într-o randare, la pachet cu câteva

Motorola se ocupă şi de zona de telefoane entry level, nu doar de cea high end sau midrange. Ne pregăteşte un terminal numit Moto E6, care tocmai a scăpat prin intermediul lui Evan Blass, într-o randare, la pachet cu câteva detalii importante.

Handset-ul cel nou se remarcă prin textura spatelui, care este punctată şi aduce cu o minge de golf. În față găsim muchii groase ca pe vremea lui Moto G4 şi o bărbie proeminentă. Ştiam că ni se pregăteşte o serie Moto E6, mai ales că Moto E6 Plus a apărut în GeekBench recent.

Moto E6

Vedem pe Moto E6 o cameră singulară în spate, un jack audio de 3.5 mm şi un corp ce pare fabricat din policarbonat. Teoretic avem şi cititor de amprente în spate, în acea "gropiţă" cu logo Motorola. Bănuim că jos se află un difuzor pentru muzică şi portul microUSB.

Chiar dacă scăparea lui Evan a venit fără specificaţii, leak-urile trecute i-au asociat lui Moto E6 un ecran HD+ de 5.45 inch. Are şi 2 GB RAM, 32 GB stocare şi un procesor octa core Snapdragon 430. Ar trebui să aducă şi o cameră singulară de 13 MP şi frontală de 5 MP. Moto E6 Plus face trecerea la un CPU MediaTek Helio P22 şi are tot 2 GB RAM.

Acestea sunt genul de telefoane care costă între 500 şi 800 de lei dacă mă întrebaţi pe mine.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×