Motorola Moto Z4 Play ni se dezvăluie în randări 3D detaliate; Are o singură cameră foto în spate

Autor:  | Publicat în:  Motorola 752 ori
<b>Motorola Moto Z4 Play ni se dezvăluie în randări 3D detaliate; Are o singură cameră foto în spate</b>În vreme ce companii precum Nokia și mai nou Huawei au în plan să lanseze telefoane cu 5 camere foto în spate pe parcursul acestui an, iată că Motorola rămâne conservatoare, urmând a oferi o singură cameră foto principală pe modelul

În vreme ce companii precum Nokia și mai nou Huawei au în plan să lanseze telefoane cu 5 camere foto în spate pe parcursul acestui an, iată că Motorola rămâne conservatoare, urmând a oferi o singură cameră foto principală pe modelul Moto Z4 Play. Acesta ne este dezvăluit astăzi într-o serie de randări 3D detaliate realizate pe seama unor scheme CAD din fabrică, dar și într-un clip la 360 grade.

Moto Z4 Play

Materialele provin de la @onleaks și compareraja.in, iar printre primele detalii pe care le observăm se numără și decupajul subtil din zona superioară a ecranului, cel în stil "picătură de apă". Avem butonul power și pe cele de volum plasate lateral în dreapta și un panou frontal cu muchii destul de înguste în jurul display-ului.

Moto Z4 Play

O singură cameră foto se află în spate în același modul circular pe care îl tot vedem de la prima generație Moto Z și mai remarcăm pinii magnetici de la bază care vor permite atașarea de module Moto Mods. Telefonul are și jack audio 3.5 mm, port USB Type-C și un logo Moto în spate ce ar putea găzdui scanner-ul de amprente, asta dacă nu este integrat în ecran.

Motorola Moto Z4 Play măsoară 158 x 75 x 7.25 mm în grosime, zona camerei foto având o protuberanță destul de serioasă care ajunge la 9.4 mm. Ecranul ar avea 6.2 inch în diagonală și ne putem aștepta la o lansare a telefonului în iunie. Destul de ciudată trecerea de la o cameră duală pe Z3 Play la o unitate singulară aici..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×