Motorola Moto G (2014) disponibil acum prin eMAG la un preț de 899 lei

4.796 ori
<b>Motorola Moto G (2014) disponibil acum prin eMAG la un preț de 899 lei</b>Printre noile terminale lansate curând de către Motorola se numără și smartphone-ul Moto G ediția 2014, device care începând de astăzi se regăsește și la noi pe piață prin intermediul celor de la eMAG.ro, retailer ce afișează un preț de...

Printre noile terminale lansate curând de către Motorola se numără și smartphone-ul Moto G ediția 2014, device care începând de astăzi se regăsește și la noi pe piață prin intermediul celor de la eMAG.ro, retailer ce afișează un preț de 899 lei pentru varianta cu 8 GB spațiu intern de stocare.

Moto G (2014) aduce un display HD IPS LCD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixel cu bliț LED, o cameră secundară de 2 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Motorola Moto G (2014) disponibil acum prin eMAG la un preț de 899 lei

De asemenea, printre noutățile aduse de eMAG se numără și smartphone-ul Sony Xperia Z3 Compact, terminal ce poate fi numit cu ușurință cel mai bine dotat compact de pe piață, acesta oferind dotări de flagship. Prețul lui Xperia Z3 Compact este de 2.399 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×