Compania sud-coreeană Pantech este acum de vânzare

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.382 ori
<b>Compania sud-coreeană Pantech este acum de vânzare</b>După ce în luna august a acestui an aflam că Pantech, compania aflată pe locul 3 din punct de vedere al mărimii printre producătorii de smartphone-uri din Coreea de Sud, întâmpină unele probleme cu debitorii, iată că astăzi prin intermediul...

După ce în luna august a acestui an aflamPantech, compania aflată pe locul 3 din punct de vedere al mărimii printre producătorii de smartphone-uri din Coreea de Sud, întâmpină unele probleme cu debitorii, iată că astăzi prin intermediul unui raport ni se aduce la cunoștiință faptul că firma este acum de vânzare.

De asemenea, în februarie, datorită unei crize financiare, cei de la Pantech au aplicat pentru un plan de restructurare prin intermediul debitorilor, după care mai apoi nu au reușit plata acestora sau prelungirea contractului. Potrivit unor informații, Pantech împreună cu creditorii săi au anunțat vânzarea companiei pe data de 26 septembrie.

Astfel, începând din această zi, ofertele au început să fie primite, printre principalii ofertanți numărându-se operatorul SK Telecom, urmat de către alte companii ca și Samsung, LG, Hyundai, Lenovo și Huawei.

Aflmă că valoarea de lichidare a companiei este în acest moment de 182 milioane de dolari, în timp ce afacerea este valorificată la 366 milioane de dolari. Rămâne de văzut care va fi oferta ce va atrage atenția celor de la Pantech, licitația urmând să fie închisă pe data de 7 octombrie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×