Huawei Ascend P6 va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În ianuarie

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.120 ori
<b>Huawei Ascend P6 va primi actualizarea la Android 4.4 KitKat În ianuarie</b>Huawei Ascend P6, telefonul subțire pe care îl vedem atât de des în reclame televizate este printre puținele modele care au primit și o dată de lansare pentru actualizarea la Android 4.4 KitKat. Se pare că terminalul va primi KitKat în ianuarie,...

Huawei Ascend P6, telefonul subțire pe care îl vedem atât de des în reclame televizate este printre puținele modele care au primit și o dată de lansare pentru actualizarea la Android 4.4 KitKat. Se pare că terminalul va primi KitKat în ianuarie, iar mai multe detalii aflați mai jos.

Ascend P6 a fost lansat în iunie cu Android 4.2.2 și cei de la GSMArena afirmă că handsetul a avut probleme cu supraîncălzirea și că procesorul său quad core de generație veche nu a fost prea apreciat. Anunțul cu privire la KitKat a venit pe web prin contul de Baidu al celor de la Huawei. împreună cu noul release vom primi și o nouă versiune de Emotion UI.

Până acum companii că Motorola, HTC sau Samsung au făcut anunțuri cu privire la actualizările la KitKat, dar alți producători s-au ferit să ofere date clare. Android 4.4 KitKat a fost anunțat la final de octombrie și aduce o unificare a lui Hangouts cu zona de SMS/MMS/G Talk, o nouă aplicație email, o nouă aplicație de telefonie și un nou look pentru UI, cu iconuri mai mari. Să sperăm că Huawei va optimiza experiența de pe Ascend P6 și nu vor mai exista plângeri pe web cu privire la supraîncălzire.

Puteți afla prețul actualizat a lui Huawei Ascend P6 de pe eMAG.ro.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×