Motorola Moto G (prima generaţie) primeşte în aceste clipe actualizarea la Android 5.0.2 Lollipop

1.006 ori
<b>Motorola Moto G (prima generaţie) primeşte în aceste clipe actualizarea la Android 5.0.2 Lollipop</b>Motorola Moto G, varianta de prima generaţie a fost un telefon apreciat&nbsp;la Mobilissimo.ro pentru interfaţa sa, soliditatea designului şi camera surprinzător de bună, chiar şi pe viscol. Ei bine, azi posesorii acestui terminal au un nou motiv de...

Motorola Moto G, varianta de prima generaţie a fost un telefon apreciat la Mobilissimo.ro pentru interfaţa sa, soliditatea designului şi camera surprinzător de bună, chiar şi pe viscol. Ei bine, azi posesorii acestui terminal au un nou motiv de bucurie, el primind actualizarea la Android 5.0.2 Lollipop.

Un test al acestui release pe acest telefon a avut loc chiar din luna decembrie a anului trecut, deci aşteptăm de ceva vreme sosirea sa. Versiunea LTE a telefonului va sări direct la Android 5.1, conform celor de la Moto. Utilizatorii lui Moto G 2013 vor primi noul Material Design, animaţii mai fluide, un nou colorit pentru iconuri, multitasking pe bază de carusel şi notificări unificate cu Quick Settings.

Notificările vor apărea în lockscreen şi vor fi ordonate inteligent în funcţie de tipul lor şi de contactul care a declanşat respectiva comunicare. Veţi putea prioritiza notificările, iar Motorola oferă şi funcţia Assist and Downtime, care va permite să personalizaţi întreruperile din modul Do Not Disturb. Şi bateria primeşte o îmbunătăţire, afişând o predicţie cu privire la timpul rămas până la descărcare sau încărcare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×