Microsoft oferă Încă 20 GB gratuit În SkyDrive pentru utilizatorii Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 927 ori
<b>Microsoft oferă Încă 20 GB gratuit În SkyDrive pentru utilizatorii Windows Phone</b>înainte de Crăciun Microsoft face un mic cadou utilizatorilor Windows Phone, oferindu-le încă 20 GB stocare în cloud pentru SkyDrive. Până acum primeați în jur de 7 GB gratuit, iar nouă ofertă de 20 GB se aplică doar pe un an. &nbsp; Avantajul...

înainte de Crăciun Microsoft face un mic cadou utilizatorilor Windows Phone, oferindu-le încă 20 GB stocare în cloud pentru SkyDrive. Până acum primeați în jur de 7 GB gratuit, iar nouă ofertă de 20 GB se aplică doar pe un an.

Avantajul acestui spațiu de stocare este evident dacă sunteți posesorul unui Lumia cu camera Pureview, doarece tentația de a filma și fotografia la rezoluții înalte va fi mare. Veți avea nevoie de spațiu pentru a stoca aceste amintiri de înaltă rezoluție, iar SkyDrive e o soluție bună, în absența unui DropBox rezonabil pe Windows Phone.

SkyDrive poate stoca numeroase alte fișiere în cloud, de la cele Office, până la jocuri întregi și alte tipuri de date. Ar fi cazul să aruncați o privire pe mailul asociat contului vostru Live, deoarece ar trebui să primiți o ofertă precum cea din imaginea de mai sus. Oferta poate fi activată până pe 31 ianuarie 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×