Turul Magazinelor #136: Mini boxă portabilă, jocul For Honor disponibil, un roboţel deştept şi espressor automat de top la preţ bun

1.764 ori
<b>Turul Magazinelor #136: Mini boxă portabilă, jocul For Honor disponibil, un roboţel deştept şi espressor automat de top la preţ bun</b>În turul magazinelor de astăzi avem pentru voi o serie de recomandări interesante atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari pasionați de jocuri și jucării. În prim-plan se află jocul de consolă For Honor care de astăzi este disponibil oficial pe plan

Încă o zi, de această dată însorită şi încă un tur al magazinelor care va face portofelele să tuşească mai puţin. În aceste zile a revenit în actualitate termenul de "Black Friday", pentru că ne-am lepădat de Valentine's Day şi e prea devreme pentru Dragobete deocamdată. Astfel, apar şi reduceri la retailerii locali, dar şi unele produse noi şi interesante. A apărut jocul For Honor de la Ubisoft, am găsit şi o mică boxă interesantă, un roboţel deştept şi două aparate electrocasnice de marcă bună.

1. Espressor automat Bosch TES60523RW

 Bosch TES60523RW

Practic dacă ai o cafenea sau un bar ai scăpat de griji legat de cafea de calitate în următorii ani dacă vei cumpăra aşa ceva. Acest espressor automat Bosch costă 2.969 lei la Flanco.ro, după o reducere. Are o capacitate de 1.7 litri, presiune de 19 bar şi vine cu funcţia AromaDouble Shot, care oferă cafea extra tare fără a compromite aroma, având două cicluri de măcinare şi preparare. Oferă şi control one touch pentru cappuccino, latte macchiato şi cafea cu lapte.

Bonus se autoprotejează contra calcarului printr-un program special de curăţare.

2. Videoproiector Canon LV-WX300, WXGA, 3000 Lumeni

Canon LV-WX300

Canon este o marcă excelentă când vine vorba de produse multimedia, chiar dacă acest brand e mai puţin activ în ultima vreme. Ne propune totuşi un videoproiector de 3000 de lumeni ce costă doar 1.719 lei la Flanco.ro, după o reducere însemnată. În ziua de azi când mulţi fac compromisuri cumpărând pico proiectoare pentru telefoane, e bine de ştiut că ai şi o soluţie ceva mai scumpă şi de top. Oferă rezoluţie nativă de 1280 x 800 pixeli, aspect 16:10 şi durată de viaţă a lămpii de 5000 de ore.

Dispune de conectori HDMI, VGA in, S Video in, composite in şi port USB. Poate proiecta o imagine cu diagonală de până la 3.7 metri.

3. Ubtech Jimu Tankbot Kit Construcţie

Ubtech Jimu Tankbot

E aproape greşit să afirmi că aceasta este o jucărie LEGO, ea fiind mult mai mult de atât. Quickmobile.ro pune la bătaie un kit de construcţie ce permite realizarea unui robot, care aminteşte de simpaticul Wall-E. Include 6 servomotoare, 190 de bucăţi LEGO şi o cutie centrală de control. Are şi baterie şi adaptor, iar pentru o asamblare adecvată există şi o aplicaţie de instrucţiuni 3D interactive, pe numele său JIMU. E gratuită pe Android şi iOS, iar mai mult decât atât puteţi programa mişcările robotului de pe smartphone cu acest soft.

Jimu se mişca pe şenile şi poate chiar ridica obiecte. Costă 719 lei la Quickmobile.ro.

4. Joc For Honor pentru PS4 şi Xbox One

For Honor

Ieri a fost lansat oficial în România, dar şi la nivel internaţional jocul For Honor. Produs al celor de la Ubisoft, acest titlu costă 269 lei la eMAG.ro, în varianta pentru PS4 şi Xbox One. Are şi o variantă Gold care costă 399 lei pentru aceleaşi console (PS4 şi Xbox One). Titlul este inedit pentru că la prima vedere e un fighting game medieval, dar are şi un puternic element de strategie.

For Honor

Veţi aduna laolaltă cavaleri, samurai şi vikingi pentru o bătălie epică pe clanuri. Ritmul este alert şi aveţi şi eroi unici de la fiecare grupare, operând în cetăți și pe câmpul de luptă. Există şi o poveste aici şi mod campanie, iar modurile multiplayer permit coordonarea coechipierilor şi lupta în echipe.

5. Boxă portabilă Bluetooth BS-110 cu telecomandă

 Bosch TES60523RW

Aceasta nu este o boxă, ci o "boxuţă" aş zice, pentru că e foarte mică, compactă. Costă doar 43 de lei şi se poate agăţa ca breloc la ghiozdan, poşetă sau de haine. Are autonomie de până la 5 ore şi măsoară 50 x 80 x 27 mm. Puterea este de 3W, ceea ce nu e chiar rău şi se conectează la telefon via Bluetooth 4.1. Un mare avantaj e că puteţi folosi gadgetul pe post de telecomandă Bluetooth pentru camera foto a telefonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×