Motorola Moto G6 şi Moto G6 Play îşi dezvăluie listele complete de specificaţii şi preţurile

1.134 ori
<b>Motorola Moto G6 şi Moto G6 Play îşi dezvăluie listele complete de specificaţii şi preţurile</b>După ce în ultimele zile am văzut randări de Motorola Moto Z3 Play şi o aprobare de la FCC, acum avem şi specificaţii pentru Moto G6 şi Moto G6 Play, dar şi preţurile lor. E interesant că toate aceste telefoane erau aşteptate să debuteze la MWC 2018..

După ce în ultimele zile am văzut randări de Motorola Moto Z3 Play şi o aprobare de la FCC, acum avem şi specificaţii pentru Moto G6 şi Moto G6 Play, dar şi preţurile lor. E interesant că toate aceste telefoane erau aşteptate să debuteze la MWC 2018, dar cumva au dat skip evenimentului din Barcelona. E vorba de fapt despre un trio: Moto G6, G6 Plus şi G6 Play, iar detalii găsiţi mai jos.

Motorola Moto G6 Play

Aceste modele vor marca debutul aspectului 18:9 în portofoliul Motorola. Începem cu Motorola Moto G6 Play, cel mai accesibil handset din tripleta şi dotat cu un ecran de 5.7 inch, cunoscut la nivel oficial că "Mas Vision", pentru a sublinia faptul că are muchiile foarte înguste. Ecranul va oferi o rezoluţie de 1440 x 720 pixeli, iar la interiorul telefonului se afla un CPU quad core de 1.4 GHz, probabil un Snapdragon 430.

În spate se află o cameră de 13 MP, cu tehnologie Rapid Focus, iar bateria va fi una de 4000 mAh. Preţul ar urma să fie de 200 de dolari, probabil un pic mai mare pe continentul nostru.

Motorola Moto G6

Trecând la Moto G6, el ar trebui să aibă un ecran tot de 5.7 inch, dar trece la rezoluţie Full HD+. Are o baterie de 3000 mAh, procesor Qualcomm Snapdragon 450 şi 2 configuraţii: 3 GB RAM + 32 GB stocare şi 4 GB RAM + 64 GB stocare. Avem şi o cameră duală în spate, cu senzori de 12 MP + 12 MP şi o cameră selfie de 16 MP. Preţul de pornire este de 249 dolari. Mărturisesc că această scăpare e mai mult o confirmare, pentru că specificaţii pentru aceste telefoane au tot scăpat până acum. Am văzut și o certificare TENAA.

Motorola Moto G6 Plus

Moto G6 Plus ar trebui să aibă un ecran Full HD+, procesor Snapdragon 630, preţ de 265 dolari şi diagonală de 5.93 inch. Aspectul este iar 18:9, iar în spate avem o cameră de 12 MP + 5 MP, în vreme ce în faţă e o cameră de 16 MP. Până la 6 GB RAM şi 64 GB stocare sunt la interior. Design-urile par să implice spate din sticlă şi rama din metal, dar nu exclud plasticul glossy făcut să arate că sticla.

Estimez un debut până la final de aprilie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×