Motorola Moto G6 Play îşi dezvăluie specificaţiile complete şi apare în randări 3D (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.923 ori
<b>Motorola Moto G6 Play îşi dezvăluie specificaţiile complete şi apare în randări 3D (Video)</b>Mari șanse de debut în cadrul MWC 2018 are și smartphone-ul Motorola Moto G6 Play, cel pe care l-am văzut anterior într-o randare cu iz oficial. Astăzi avem ocazia să aflăm câteva dotări hardware și să vedem randări realizate pe seama

După ce am văzut randări 3D cu Motorola Moto E5, e timpul ca o scăpare similară să primească şi Motorola Moto G6 Play, tot de la acelaşi @OnLeaks. Acesta a preluat informaţiile şi schiţele care i-au parvenit şi a creat randările de mai jos, inclusiv una 3D, sub formă de video.

Moto G6 Play

Detalii despre trio-ul Moto G6, Moto G6 Plus şi Moto G6 Play aflam încă de la mijlocul acestei luni. Acum versiunea Play a telefonului apare şi cu o listă de specificaţii completă, dar şi cu diferite versiuni listate. Observăm că terminalul are un ecran cu muchii înguste, cu o diagonală de 5.7 inch şi rezoluţie HD. Scannerul de amprente se află în spate, în acel logo Motorola adâncit, lucru văzut şi la Moto E5.

Acest device ar trebui să vină cu procesor Qualcomm Snapdragon 430, cu 2 sau 3 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare. Are şi baterie de 4000 mAh şi va sosi pe 3 nuanţe: albastru, auriu şi "cărbune". În spate găsim o cameră singulară de 12 MP, iar în faţă se află o cameră duală cu blitz. Moto G6 Play măsoară 8.94 mm în grosime şi în mod inedit pentru gama Moto G are sticlă în spate şi faţă, plus ramă metalică între.

Trebuie să recunosc că la prima vedere telefonul pare să aibă o carcasă metalică unibody, dar nu pare să fie cazul judecând după datele apărute pe web. Inedit şi acel "inel de sticlă" care pare sa fie în jurul camerei din spate. Să fie un nou blitz, sau doar un efect estetic? Nu excludem aici prezenţa unui ecran 18:9 şi a unei variante cu CPU mai "nervos".

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×