Motorola Moto P30 apare în imagini promoţionale înainte de lansare; Vine cu breton şi avem specificaţii complete

1.955 ori
<b>Motorola Moto P30 apare în imagini promoţionale înainte de lansare; Vine cu breton şi avem specificaţii complete</b>Chiar ieri aflam că Motorola Moto P30, P30 Play şi P30 Note au fost listate pe web înainte de debutul de mâine, 15 august, iar acum Motorola Moto P30 apare în imagini detaliate şi specificaţii. E vorba despre imagini promoţionale aici, deci tindem să..

Chiar ieri aflamMotorola Moto P30, P30 Play şi P30 Note au fost listate pe web înainte de debutul de mâine, 15 august, iar acum Motorola Moto P30 apare în imagini detaliate şi specificaţii. E vorba despre imagini promoţionale aici, deci tindem să credem că aşa va arăta telefonul în realitate.

Moto P30 ar putea la fel de bine să fie o variantă Moto One/Power rebranduită, de vreme ce are breton, iar Moto nu a inaugurat încă acest tip de design. Terminalul acesta aminteşte destul de mult de un Huawei P20 Pro, dar și de un iPhone X, atât prin prisma bretonului, cât şi a camerei duale din spate. Are şi muchii înguste şi un logo Motorola clar imprimat pe buza inferioară.

Motorola Moto P30

Am aflat cu ocazia acestor scăpări generoase şi că telefonul are un ecran de 6.2 inch cu aspect 19:9 şi panou 2.5D, dar şi un procesor octa-core şi 6 GB RAM. Va sosi cu 64 sau 128 GB stocare, iar în spate avem o cameră duală cu senzor principal de 16 MP şi secundar de 5 MP. Pentru selfie primim o cameră de 12 MP, cu deschidere F/1.8, AI şi AR. Bateria de 3.000 mAh sună cam modest pentru aşa o diagonală, dar măcar avem încărcare rapidă la 18W.

Motorola Moto P30

Preţul ar urma să fie de doar 290 de dolari şi pentru că au apărut aşa multe imagini promoţionale din China, înseamnă că aceea este piaţa de debut. Asta înseamnă că handsetul ar putea să nu aibă Android One la bord, ci un Oreo modificat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×