Motorola Moto X+1 analizat În detaliu În fața camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 675 ori
<b>Motorola Moto X+1 analizat În detaliu În fața camerei (Video)</b>Peste doar câteva zile va avea loc lansarea lui Motorola Moto X+1, organizată în Chicago, în cadrul unui eveniment separat de IFA 2014. între timp apucăm să vedem noul smartphone într-un clip video hands on, care îi detaliază designul. &nbsp;...

Peste doar câteva zile va avea loc lansarea lui Motorola Moto X+1, organizată în Chicago, în cadrul unui eveniment separat de IFA 2014. între timp apucăm să vedem noul smartphone într-un clip video hands on, care îi detaliază designul.

Scăparea vine de la TK Tech News, care ne informează că acel logo Motorola cu gri și negru din spate este de fapt butonul Power. Culoarea sa este customizabila în cadrul programului Moto Maker, iar tot de la aceeași sursă aflăm că blitzul LED a fost integrat în cameră, sub forma unui tub din plastic care înconjoară senzorul. Aceeași cameră va sosi cu stabilizare optică și sunt tare curios dacă LG va avea ceva de obiectat la decizia Moto de a include un buton On/Off în spate.

Modelul X+1 prezentat în clipul video are un spate fabricat din bambus, cu margine din aluminiu, iar carcasa telefonului e customizabila, ca și cea a predecesorului. Se pare că Motorola va include pe acest device și o aplicație numită Moto Aware, care va apărea în homescreen doar că "Moto". Ea va folosi senzorii handsetului fie pentru a crea un efect 3D în genul lui Amazon Fire Phone, fie pentru a activa opțiuni contextuale.

încă 3 zile până la lansare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×