Lava lansează Iris X5, un nou selfie phone cu camera de 5 MP și blitz frontal

Autor:  | Publicat în:  Lava Mobile 802 ori
<b>Lava lansează Iris X5, un nou selfie phone cu camera de 5 MP și blitz frontal</b>Cei de la Sony au fost trend setteri cu modelul Xperia C3, pentru ca imediat după acest selfie phone au început să apară și alte terminale cu camera frontală puternică și uneori și cu blitz inclus. Printre acestea din urmă se numără și Lava...

Cei de la Sony au fost trend setteri cu modelul Xperia C3, pentru ca imediat după acest selfie phone au început să apară și alte terminale cu camera frontală puternică și uneori și cu blitz inclus. Printre acestea din urmă se numără și Lava Iris X5, care vine direct din India.

Acest model dispune de o cameră frontală de 5 megapixeli, cu blitz LED, autofocus, senzor Omni BSI+ și o lentilă wide angle de 84 de grade. Produsul costă doar 145 de dolari și are dotări midrange. în mod interesant, Lava colaborează cu Amazon India pentru vânzarea telefonului, iar retailerul oferă la pachet și câteva cadouri, precum un card microSD de 16 GB, o husă flip cover și un protector pentru ecran.

Iris X5 integrează o cameră de 8 megapixeli cu autofocus în spate, cu senzor Omni BSI-2 și blitz dual LED, în vreme ce dotările telefonului includ un display HD IPS de 5 inch și Android 4.4.2 KitKat că OS. Avem la dispoziție și un CPU quad core de 1.2 GHz, probabil un MediaTek, împreună cu 1 GB RAM și o baterie de 2100 mAh. Lista de specificații a lui Lava Iris X5 se încheie cu 8 GB stocare, slot microSD, conectivitate 3G, sloturi dual SIM, WiFi, microUSB 2.0 și Bluetooth 3.0.

Produsul sosește pe gri, alb și negru.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×