Motorola Moto X va ajunge oficial În Germania și UK pe 1 februarie

1.339 ori
<b>Motorola Moto X va ajunge oficial În Germania și UK pe 1 februarie</b>Deși în momentul lansării, Motorola Moto X a fost disponibil doar pentru cei din US, iată că acum, zvonurile cu privire la disponibilitatea acestuia și pe piața din Europa s-au adeverit. Device-ul va ajunge pe cale oficială în Germania și UK pe...

Deși în momentul lansării, Motorola Moto X a fost disponibil doar pentru cei din US, iată că acum, zvonurile cu privire la disponibilitatea acestuia și pe piața din Europa s-au adeverit. Device-ul va ajunge pe cale oficială în Germania și UK pe 1 februarie.

Chiar dacă Motorola Moto X nu este un flagship, acesta reușește să ofere o serie de funcții software foarte interesante, printre care putem menționa modul always-listening, ce permite utilizatorilor să își controleze telefonul fără a-l atinge deloc, sau funcția de personalizare a carcaselor, denumită Moto Maker.

Moto X dispune de un display HD de 4.7 inch, un procesor dual-core de 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și o cameră foto de 10 megapixeli cu autofocus și LED Flash. Telefonul măsoară 10.4 mm în grosime, cântărește 130 grame și vine cu o baterie de 2200 mAh.

Rămâne de văzut dacă cei de la Motorola vor aduce acest smartphone atractiv și la noi în țară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×