Motorola Moto X va ajunge oficial În Germania și UK pe 1 februarie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.225 ori
<b>Motorola Moto X va ajunge oficial În Germania și UK pe 1 februarie</b>Deși în momentul lansării, Motorola Moto X a fost disponibil doar pentru cei din US, iată că acum, zvonurile cu privire la disponibilitatea acestuia și pe piața din Europa s-au adeverit. Device-ul va ajunge pe cale oficială în Germania și UK pe...

Deși în momentul lansării, Motorola Moto X a fost disponibil doar pentru cei din US, iată că acum, zvonurile cu privire la disponibilitatea acestuia și pe piața din Europa s-au adeverit. Device-ul va ajunge pe cale oficială în Germania și UK pe 1 februarie.

Chiar dacă Motorola Moto X nu este un flagship, acesta reușește să ofere o serie de funcții software foarte interesante, printre care putem menționa modul always-listening, ce permite utilizatorilor să își controleze telefonul fără a-l atinge deloc, sau funcția de personalizare a carcaselor, denumită Moto Maker.

Moto X dispune de un display HD de 4.7 inch, un procesor dual-core de 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare și o cameră foto de 10 megapixeli cu autofocus și LED Flash. Telefonul măsoară 10.4 mm în grosime, cântărește 130 grame și vine cu o baterie de 2200 mAh.

Rămâne de văzut dacă cei de la Motorola vor aduce acest smartphone atractiv și la noi în țară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×