Nokia Normandy apare Într-o randare pentru presă; vine cu interfața Metro UI

1.098 ori
<b>Nokia Normandy apare Într-o randare pentru presă; vine cu interfața Metro UI</b>După ce am văzut numeroase imagini sau chiar și teste benchmark ce îl aveau ca subiect pe Nokia Normandy, presupusul terminal cu Android produs de finlandezi, iată că astăzi avem parte de o nouă astfel de scăpare pe internet. &nbsp; Este vorba...

După ce am văzut numeroase imagini sau chiar și teste benchmark ce îl aveau ca subiect pe Nokia Normandy, presupusul terminal cu Android produs de finlandezi, iată că astăzi avem parte de o nouă astfel de scăpare pe internet.

Este vorba despre o randare pentru presă ce a fost postată de către zvonacul Evan Peters, persoana din spatele contului de twitter @evleaks. Din câte se poate observa în imaginea de mai sus, Nokia Normandy rulează o versiune modificată de Android și dispune de interfața Metro UI.

De asemenea, mai observăm și faptul că acest terminal va avea funcții dual-sim. Se pare că prototipul Nokia Normandy începe să prindă contur, și ne așteptăm ca acesta să fie mai aproape de lansare decât credeam inițial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×