Vivo X20 Plus UD, primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran îşi dezvăluie specificaţiile via TENAA

855 ori
<b>Vivo X20 Plus UD, primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran îşi dezvăluie specificaţiile via TENAA</b>Lansarea comercială a primului smartphone cu scanner de amprente integrat în ecran este foarte aproape și astăzi grație certificării oferite de către TENAA avem ocazia să aflăm ce dotări aduce sub capotă nimeni altul decât Vivo X20 Plus UD

Puţini se aşteptau ca Vivo să fie compania aleasă de Synaptics pentru a inaugura primul telefon cu scanner de amprente integrat în ecran. Mulţi se gândeau că "acea firmă mare" la care făcea aluzii Synaptics ar fi Samsung. Vivo a prezentat primul telefon cu senzor biometric în ecran la CES 2018, sub forma lui Vivo X20 Plus UD, iar acum îi aflăm lista completă de specificaţii, via TENAA.

Vivo X20 Plus UD

Până acum nu aveam o listă clară de dotări şi ştiam doar că handset-ul va fi înrudit cu Vivo X20 Plus şi atât. Între timp terminalul a mai fost certificat şi de 3C şi de TENAA, deci încep să apară informaţiile. În primul rând va avea un panou OLED cu muchii foarte înguste şi o cameră duala în spate. Ca design seamănă foarte mult cu X20 Plus, minus scanner-ul de amprente din spate evident.

În faţă se prezintă cu un ecran OLED Full HD+ de 6.43 inch, cu panou Full View, iar dotările includ un procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB RAM şi 128 GB stocare. În spate avem o cameră duală, cu senzori de 12 + 5 MP, iar pentru selfie primim o cameră de 12 MP. La bordul acestui telefon se află o baterie de 3800 mAh, iar ca OS vedem pe listă Android 7.1.1 Nougat, deşi la lansarea comercială ar putea fi de fapt Android 8.0 Oreo.

Zvonurile afirmă că Vivo X20 Plus UD va costa 575 de dolari şi că va sosi în următoarele săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×