Turul Magazinelor #129: brăţări fitness şi difuzoare la reducere, un robot perfect pentru aspirare şi un suport ideal pentru microfon

1.804 ori
<b>Turul Magazinelor #129: brăţări fitness şi difuzoare la reducere, un robot perfect pentru aspirare şi un suport ideal pentru microfon</b>Ne mai despart doar câteva zile până la Valentine's Day și dacă încă nu ați făcut cumpărăturile necesare, atunci poate că în turul de astăzi veți găsi cadoul ideal. Avem pentru voi ca recomandări o serie de brățări fitness, boxe, dar și

Am intrat pe ultima sută de metri înainte de Valentine's Day, de azi într-o săptămână fiind ziua cea mare. Ştiu că nu este o sărbătoare neaoşă, dar ferească sfântul să o neglijaţi pentru că are consoarta ac de cojocul vostru. Retailerii nu se feresc să propună oferte speciale pentru această perioadă şi am găsit câteva care sunt excelente pentru cadourile de cuplu, de la brăţări de fitness şi boxe portabile la un super aspirator şi suport pentru microfon.

1. Brăţară fitness Fitbit Surge

Fitbit Surge

Pe mai toate site-urile mari, inclusiv cele din afară, o brăţară de fitness de gen gravitează pe la 200 sau 300 de dolari. Ei bine eMAG.ro vinde un Fitbit Surge Large la 577 lei, după o tăiere serioasă de preţ. Produsul este unul smart, care afişează pe ecran timpul, ritmul şi statisticile legate de jogging şi alte activităţi de fitness. Puteţi crea rute când alergaţi şi măsura ritmul cardiac continuu toată ziua.

8 senzori sunt inclusi şi primiti şi monitorizare eficientă a somnului. Sincronizarea cu telefonul se face via Bluetooth.

2. Brăţară fitness Razer Nabu X

Razer Nabu X

O braţară de fitness ceva mai discretă este cea Razer Nabu X, care are o tăiere de preţ la eMAG.ro, ajungând la 119 lei. Vine cu LED-uri în loc de ecran şi monitorizează fitness-ul, somnul, paşii, caloriile şi atunci când daţi mâna cu alt utilizator al unei brăţări de gen veţi face schimb de informaţii, precum cont Facebook, Twitter sau WeChat.

Razer fiind firma de jocuri, brăţara are şi funcţii de gaming asociind-o cu multiple titluri de pe console şi PC.

3. Boxa portabilă Sony Hi-Res SRSHG1

Sony Hi-Res SRSHG1

Pentru că în ziua de azi produsele acustice hi-res sunt la mare căutare, am găsit şi noi o boxă portabilă Sony de culoare roz, cu WiFi şi NFC la preţul de doar 749 lei. eMAG.ro are produsul la ofertă, iar el are acoperire a conexiunii de 30 de metri şi autonomie de până la 12 ore. Sunetul 24 bit se aude excelent şi avem şi tehnologie ClearAudio+ pentru a auzi toate instrumentele bine reliefate, cum se auzeau in studio.

Suportă Spotify, Google Cast, are şi funcţie Extra Bass ideală pentru pasionaţii de EDM sau dubstep. Pune la bataie şi un amplificator digital ce reduce nivelurile de zgomot care apar la frecvenţe înalte. Designul e foarte elegant.

4. Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8820/01

Puteţi uita de faimosul Roomba, pentru că Philips are un roboţel de aspirat şi mai şi. El costă doar 1.154 lei la eMAG.ro şi spun "doar" pentru că preţul practicat de mulţi retaileri e undeva pe la 1500 sau chiar 2000 de lei uneori. Are o capacitate de 0.4 litri, 3 trepte şi 4 moduri de curăţare. Puteţi programa robotul încat să aspire şi când nu sunteţi acasă, iar aparatul e capabil să detecteze obstacolele şi să revină la staţia sa dock cand e gata.

Autonomia este de până la 12 ore şi roboţelul foloseşte 6 senzori cu infraroşu pentru a detecta şi evita obstacolele.

5. Suport microfon AT FIRST SIGHT 

Suport microfon

Avem cu toţii un prieten sau prietenă care e muzician, YouTuber sau podcaster, eventual face streaming pe Twitch. Ei bine toţi au nevoie de un braţ special pentru microfon, pentru că un suport standard nu e de ajuns şi să ţii microfonul în mână nu e opţiune. PewDiePie are ceva de gen, deci de ce să nu aveţi şi voi? GearBest.com vinde braţul de suport pentru microfon la suma de 22.99 dolari şi el este complet ajustabil, ca unghi, poziţie şi înclinare.

E fabricat din metal rezistent şi e uşor de instalat. Poate susţine şi un telefon dacă îl utilizaţi că microfon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×