Motorola Moto Z3 Play apare în noi randări înaintea lansării programate pentru 6 iunie

1.058 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play apare în noi randări înaintea lansării programate pentru 6 iunie</b>Ne mai despart doar câteva zile de lansarea smartphone-ului Motorola Moto Z3 Play, telefon așteptat să debuteze în cadrul unui eveniment pe data de 6 aprilie organizat în Brazilia. Până la marele moment al dezvăluirii descoperim astăzi

Moto Z3 Play s-a afişat mai degrabă în scăpări ale accesoriilor şi modulelor sale în ultima vreme, mai mult decât solo. Azi reapare în randări clare şi fără echivoc preluate de la surse sigure. Aflăm şi că debutul programat pentru 6 iunie ar avea loc în Brazilia.

Moto Z3 Play

America de Sud este un fief Motorola, brandul fiind foarte apreciat acolo, deci e lesne de înţeles alegerea celor de la Moto. Terminalul va face câteva modificări faţă de Z2 Play, în ideea că scannerul de amprente nu se mai află pe "bărbia" sa, ci a fost mutat în partea dreaptă, acolo unde se afla butonul Power înainte. Încă nu e clar dacă scannerul de amprente are şi rol de buton sau doar de autentificare.

Moto Z3 Play

Jos se găsesc două microfoane, iar în stânga avem un buton extra, posibil pentru Google Assistant. Sus regăsim camera frontală şi difuzorul pentru convorbiri. Moto Z3 Play are o cameră duală în spate, spate acoperit cu sticlă de altfel şi unde remarcăm acei pini pentru conectarea de module. Telefonul este fabricat din sticlă şi metal şi nu are jack audio.

Moto Z3 Play

Conform ultimelor scăpări, acest terminal va sosi cu un ecran AMOLED de 6 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, procesor Snapdragon 636 sau 660, 4 GB RAM şi 32 GB sau 64 GB stocare. Ar trebui să primească şi un Moto Mod special 5G. Talia sa ar trebui să fie deosebit de subţire, iar camera duală ar avea doi senzori de 12 MP.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×