Motorola Nexus 6 disponibil la pre-comandă prin QuickMobile.ro; costă 2.699 lei și sosește pe alb sau negru

3.249 ori
<b>Motorola Nexus 6 disponibil la pre-comandă prin QuickMobile.ro; costă 2.699 lei și sosește pe alb sau negru</b>Nici bine nu s-a lansat Nexus 6, și iată că cei de la QuickMobile listează acest nou produs în oferta de terminale mobile, acesta fiind disponibil prin intermediul unui program de pre-comandă ce va fi anunțat oficial în curând. Din câte puteți...

Nici bine nu s-a lansat Nexus 6, și iată că cei de la QuickMobile listează acest nou produs în oferta de terminale mobile, acesta fiind disponibil prin intermediul unui program de pre-comandă ce va fi anunțat oficial în curând. Din câte puteți vedea și din captura de ecran de mai jos, QuickMobile vinde acest terminal la prețul de 2.699 lei pe alb sau negru.

Din câte am aflat ieri, Motorola Nexus 6 dispune de un display Quad HD de 5.96 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-tone și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Pret Motorola Nexus 6 in Romania

De asemenea, Nexus 6 aduce și cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, și anume versiunea 5.0 Lollipop, release despre care puteți afla mai multe informații chiar aici. Cum vi se pare acest prim preț a lui Nexus 6? Aveți în vedere o achiziție ulterioară a acestui model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×