Motorola One Vision bifează apariția într-o nouă randare înainte de lansarea de pe 15 mai; Vedem modelul pe albastru

960 ori
<b>Motorola One Vision bifează apariția într-o nouă randare înainte de lansarea de pe 15 mai; Vedem modelul pe albastru</b>Motorola One Vision va sosi pe 15 mai în Brazilia , în cadrul unui eveniment oficial confirmat cu câteva zile în urmă. Până atunci continua scăpările acestui telefon midrange, precum cea de astăzi care ne prezintă randări proaspete

Motorola One Visionva sosi pe 15 mai în Brazilia , în cadrul unui eveniment oficial confirmat cu câteva zile în urmă. Până atunci continua scăpările acestui telefon midrange, precum cea de astăzi care ne prezintă randări proaspete și o nouă varianta de culoare.

Motorola One Vision

Handsetul este unul Android One, deci vine cu un Android curat şi stock, predispus la actualizări rapide pe 2 ani de acum încolo. Nouă nuanţa este de un albastru viu şi completează acel maron/mocha de acum câteva zile. Telefonul ar trebui să vină cu un ecran de 6.2 inch Full HD+ cu aspect 21:9 şi un mic decupaj pentru camera selfie direct în ecran, în colţul stânga-sus.

Motorola One Vision

În spate avem o cameră duală, cu senzor principal de 48 MP şi unul secundar cu obiectiv telephoto, ultra wide sau unul pentru Bokeh. La interior vom găsi acelaşi procesor Exynos 9610 văzut şi pe Samsung Galaxy A50, care ar trebui să ofere performanţă la nivel de Snapdragon 660.

Mai primim şi 3 sau 4 GB RAM (în GeekBench apăruse şi o versiune cu 6 GB RAM) şi o baterie de 3500 mAh. Acesta ar fi primul telefon Motorola cu cameră selfie "bulină" în ecran şi din ce văd are şi cititor de amprente în spate, integrat în acea adâncitură cu logo Motorola. În China acest terminal va fi cunoscut ca Moto P40.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×