Motorola One Action reapare pe web, cu specificaţii: CPU Exynos 9609, Android One, ecran 21:9

1.364 ori
<b>Motorola One Action reapare pe web, cu specificaţii: CPU Exynos 9609, Android One, ecran 21:9</b>Scriam recent că Motorola vrea să extindă serios seria Motorola One, prin modele precum One Action şi One Macro. Despre One Action vorbeam la mijloc de luna iunie, când scăpase cu o cameră triplă în spate şi o cameră

Scriam recent că Motorola vrea să extindă serios seria Motorola One, prin modele precum One Action şi One Macro. Despre One Action vorbeam la mijloc de luna iunie, când scăpase cu o cameră triplă în spate şi o cameră selfie cu decupaj "bulină" în ecran. Acum apar noi specificaţii pentru device.

Se pare că telefonul de față are foarte multe lucruri în comun cu One Vision. Este un model Android One, care vine cu acelaşi procesor Exynos 9609 spre exemplu - o versiune derivată din Exynos 9610, folosit pe Samsung Galaxy A50. În plus, device-ul va avea acelaşi aspect 21:9, popularizat de Sony la început de an şi adus în gama Moto de One Vision.

Smartphone-ul cel nou a apărut în Google Play Console, aşa am aflat toate detaliile despre el. Mai apare şi în Android Enterprise Recommended, confirmând specificaţiile de mai sus. De acolo descoperim şi că la bord se află un ecran de 6.3 inch, cu aspect 21:9 şi rezoluţie Full HD+ (2520 x 1080 pixeli). Are 4 GB RAM, 128 GB stocare, slot microSD şi Android Pie la bord.

Mai ştim că are NFC, WiFi, Bluetooth 5.0 şi port USB Type-C. Zvonuri separate menţionau o cameră selfie de 12.6 MP şi o baterie de 3500 mAh. Cât despre camera triplă din spate, aceasta ar trebui să includă un senzor Action Cam cu obiectiv ultra wide cu captură la 117 grade.

Aşteptăm şi alte două telefoane serie: Motorola One Pro (cu 4 camere foto în spate) şi One Macro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×