Veşti bune despre Xiaomi Mi A3: telefonul este uşor de reparat, conform disecţiei sale

965 ori
<b>Veşti bune despre Xiaomi Mi A3: telefonul este uşor de reparat, conform disecţiei sale</b>Xiaomi Mi A3 a debutat oficial în această săptămână şi imediat am aflat şi preţurile midrangerului pentru România. Următorul pas este să discutăm despre atributele sale, precum uşurinţa de reparare, printre altele.

Xiaomi Mi A3 a debutat oficial în această săptămână şi imediat am aflat şi preţurile midrangerului pentru România. Următorul pas este să discutăm despre atributele sale, precum uşurinţa de reparare, printre altele. Avem veşti bune pentru că se pare că acest device e uşor de reparat, iar mai multe detalii găsiţi mai jos.

Din disecţia video aflăm că telefonul are componente modulare, uşor de înlocuit. Aflăm şi că terminalul are un tray SIM hibrid, cu un slot nano SIM alături de unul hibrid, fie pentru cartela nano SIM, fie pentru microSD. Capacul spate este uşor de înlăturat, cu ventuze şi pană de chitară, iar componentele de bază se află pe placa de bază de sus şi pe un PCB de jos.

Şuruburi clasice Philips fixează tot şi doar câteva cabluri "ribbon" fac reparaţia mai grea. Avem şi un difuzor generos din ce văd şi o baterie de 4030 mAh care ocupă grosul spaţiului la interior. Observăm şi cititorul de amprente din ecran, dar nu vedem bateria scoasă în acest video. Nu putem decât să presupunem că are puţin lipici şi vine cu acele "urechi" din plastic care o fac mai uşor de scos.

Până şi senzorii camerei triple din spate, de 48 MP, 8 MP şi 2 MP, plus cea frontală de 32 MP par uşor de scos din dispozitiv. Mai vedem şi procesorul Snapdragon 665 şi portul USB Type-C, cu promisiunea de încărcare rapidă la 18W. Verdictul despre uşurinţa de reparare va veni totuşi de la iFixit, nu dintr-un clip oficial Xiaomi. Modularitatea componentelor înseamnă că sunt ușor de scos sau introdus, ca niște piese LEGO. Până la un teardown mai obiectiv nu uitaţi că telefonul costă doar 1.165 lei pe plan local, la Quickmobile.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×