Motorola One Vision (Moto P40) are dezvăluite noi detalii; Aflăm capacitatea bateriei și configurații

850 ori
<b>Motorola One Vision (Moto P40) are dezvăluite noi detalii; Aflăm capacitatea bateriei și configurații</b>La câteva zile distanță de la apariția unei listări GeekBench în care își făcea apariția Motorola One Vision a.k.a Moto P40, iată că mai sosesc câteva detalii extra. Informațiile proaspete vin prin intermediul celor de la XDA-Developers

La câteva zile distanță de la apariția unei listări GeekBench în care își făcea apariția Motorola One Vision a.k.a Moto P40, iată că mai sosesc câteva detalii extra. Informațiile proaspete vin prin intermediul celor de la XDA-Developers și avem ocazia să aflăm configurațiile în care va fi disponibil noul smartphone, variantele sale de culoare și cât de generoasă va fi bateria de la interior. 

Moto P40

Aceștia confirmă prezența procesorului Exynos 9610 de la interiorul noului smartphone Moto, același pe care îl găsim și pe Galaxy A50 în momentul de față. Aflăm că Moto One Vision va opta pentru un ecran cu rezoluție FHD+ (2520 x 1080 pixeli) și diagonală de 6.2 inch și pentru o baterie de 3500 mAh.

Specificații Moto One Vision:

  • Display: FHD+, 6.2 inch
  • Procesor: Exynos 9610
  • Memorie: 3/4 GB RAM + 32/64/128 GB stocare
  • Cameră foto: duală, senzor principal 48 mpx
  • Baterie: 3500 mAh
  • Culori: albastru, auriu

Telefonul va sosi în variante cu 3 sau 4 GB RAM însoțite de 32, 64 sau 128 GB spațiu de stocare flash. Sunt dezvăluite și detalii despre camera foto duală din spate ce include un senzor principal de 48 mpx ce realizează fotografii la o rezoluție de 12 mpx prin tehnologie Quad Bayer. Mai aflăm și că noul device va sosi în cel puțin două variante de culoare și anume albastru respectiv auriu.

Numele Moto P40 va fi folosit în China, iar pe plan internațional vom găsi telefonul sub denumirea de Moto One Vision sau Moto One (2019) cu Android One la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×