Motorola One Vision (Moto P40) vine echipat cu procesor Exynos și 6 GB RAM; Descoperim o listare GeekBench

836 ori
<b>Motorola One Vision (Moto P40) vine echipat cu procesor Exynos și 6 GB RAM; Descoperim o listare GeekBench</b>Cu aproximativ o lună în urmă aflam o veste chiar neașteptată, aceea că Motorola are în plan lansarea unor telefoane cu procesoare Exynos la bord - informație inedită ținând cont de faptul că până acum am văzut soluțiile Exynos

Cu aproximativ o lună în urmă aflam o veste chiar neașteptată, aceea că Motorola are în plan lansarea unor telefoane cu procesoare Exynos la bord - informație inedită ținând cont de faptul că până acum am văzut soluțiile Exynos oferite doar celor de la Meizu de către Samsung. Astăzi vestea cu pricina pare a se confirma într-un fel sau altul prin intermediul unei listări din cadrul aplicației GeekBench.

Moto One Vision

Aici tocmai ce și-a făcut apariția "Motorola One Vision", telefon despre care se crede că ar fi Motorola P40. În cazul acesta vorbim despre succesorul lui Motorola One de anul trecut, device din zona mid-range pe care vi l-am prezentat și noi aici la Mobilissimo în cadrul unei recenzii detaliate.

Revenind la apariția proaspătă, aceasta ne dezvăluie că handset-ul adoptă procesorul Exynos 9610 - același regăsit și pe Samsung Galaxy A50. Telefonul are și 6 GB RAM la bord și ca performanțe obține 1599 puncte la testul single-core, respectiv 5328 puncte la testul multi-core - rezultate demne de un mid-range.

Rulează Android 9.0 Pie din fabrică și pe seama unui leak anterior știm că P40 va fi primul smartphone Moto cu decupaj circular în ecran pentru camera selfie. Aparent va avea ecran de 6.2 inch, cameră duală în spate, scanner de amprente fizic tot în spate și port USB-C. Ar exista și o variantă de 4 GB RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×