Motorola One Zoom apare listat pe Amazon în două variante de culoare; Logo-ul Moto din spate este iluminat

829 ori
<b>Motorola One Zoom apare listat pe Amazon în două variante de culoare; Logo-ul Moto din spate este iluminat</b>La doar două zile distanță de la leak-ul asociat lui Motorola One Zoom prin care aflam detalii despre preț și specificații iată că în mediul online mai are loc o scăpare importantă. De această dată chiar gigantul Amazon este în spatele

La doar două zile distanță de la leak-ul asociat lui Motorola One Zoom prin care aflam detalii despre preț și specificații iată că în mediul online mai are loc o scăpare importantă. De această dată chiar gigantul Amazon este în spatele leak-ului, dezvăluind smartphone-ul cel nou în randări proaspete cât și o veste neașteptată, aceea că Android One ar putea lipsi de pe această variantă specială cu 4 camere foto.

Motorola One Zoom

Listarea de față indică și prezența asistentului Alexa la bord, dar și alte customizări realizate de către Amazon. Există posibilitatea ca în cazul de față să vorbim despre variante special customizate Amazon ce vor ajunge în anumite regiuni, urmând ca pe alte piețe să ruleze Android One într-o variantă stock. 

Motorola One Zoom

Mai aflăm că în componența setup-ului foto din spate vom găzi un senzor principal de 48 megapixeli cu stabilizare optică, dar și un senzor telephoto (81 mm) la rândul său cu stabiizare optică și suport pentru zoom optic 3x. Va exista și o cameră foto ultra wide (13mm), iar al 4-lea senzor din modul va fi cel mai probabil folosit pentru captura foto bokeh. 

Motorola One Zoom

Motorola One Zoom va avea și procesor Snapdragon 675, 4 GB RAM, 128 GB stocare UFS și slot microSD. Prețul indicat de către Amazon este de 399 euro, sumă deloc rea ținând cont de dotările pe care le primim la pachet. Așteptăm acum lansarea și apropo de noile imagini, acestea scot la iveală un logo Moto iluminat în zona din spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×