Motorola Opus One este primul telefon Android iDEN

1.218 ori
<b>Motorola Opus One este primul telefon Android iDEN</b>Motorola isi continua seria de terminale care i-ar putea aduce inapoi gloria de alta data, inca o data cu un model ce ruleaza Android. De aceasta data, insa, este vorba de handsetul Opus One, care vine cu suport pentru conectivitate iDEN (Integrated...

Motorola isi continua seria de terminale care i-ar putea aduce inapoi gloria de alta data, inca o data cu un model ce ruleaza Android. De aceasta data, insa, este vorba de handsetul Opus One, care vine cu suport pentru conectivitate iDEN (Integrated Digital Enhanced Network).

Primele imagini cu acest terminal le veti gasi in acest articol si se pare ca numele handsetului este doar un cod si nu denumirea sa comerciala. Nici vorba de lista de specificatii deocamdata, desi observam prezenta unui display touch in partea frontala, o camera cu rezolutie necunoscuta in partea din spate si probabil si un slot microSD lateral.

Mototola Opus One

Unde se va opri seria de telefoane Android aflate sub branding Motorola? Va mai lansa vreodata compania si modele cu alt OS?

Motorola Opus One

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×