Nokia 2710 Navigation Edition, primul telefon ieftin cu Nokia Maps la bord

Autor:  | Publicat în:  Nokia 8.298 ori
<b>Nokia 2710 Navigation Edition, primul telefon ieftin cu Nokia Maps la bord</b>Daca sunteti in cautarea unui telefon cu GPS si cu un pret accesibil, ei bine acest handset nu mai este doar un deziderat, deoarece Nokia a anuntat modelul Nokia 2710 Navigation Edition. &nbsp; &nbsp; Acest handset este cel mai ieftin model produs de...

Daca sunteti in cautarea unui telefon cu GPS si cu un pret accesibil, ei bine acest handset nu mai este doar un deziderat, deoarece Nokia a anuntat modelul Nokia 2710 Navigation Edition.

Acest handset este cel mai ieftin model produs de finlandezi, care vine cu Nokia Maps la bord si functii GPS. Producatorul sau se asteapta ca terminalul sa fie popular atat in tarile din lumea a treia, zone rurale, cat si Occident si zone urbane. Nokia 2710 Navigation Edition integreaza o busola digitala si functii de ghidare vocala si navigare turn by turn.

Prin intermediul lui Nokia Maps, finlandezii asigura cea mai buna acoperire din punct de vedere cartografic, iar numarul de tari cu harti disponibile este in continua crestere. Aflam chiar ca producatorul telefonul s-a gandit si la costurile conexiunilor tip date, sau la zonele cu semnal limitat, astfel ca unele harti pot fi vizualizate pe terminal, fara acces la Internet.

Nokia 2710

Handsetul va costa 110 euro si va fi pus in vanzare incepand cu al doilea trimestru al anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×