Telefoanele HTC ale anului 2010, scapate pe web!

2.813 ori
<b>Telefoanele HTC ale anului 2010, scapate pe web!</b>Cu doar 2 saptamani inainte de Craciun, portofoliul de smartphone-uri HTC pentru 2010 ni se dezvaluie, datorita aceluiasi prolific forum XDA Developers. Aparent, aceasta lista de terminale a fost prezentata oficial la Viena in luna octombrie, in cadrul...

Cu doar 2 saptamani inainte de Craciun, portofoliul de smartphone-uri HTC pentru 2010 ni se dezvaluie, datorita aceluiasi prolific forum XDA Developers. Aparent, aceasta lista de terminale a fost prezentata oficial la Viena in luna octombrie, in cadrul unei intruniri globale a partenerilor HTC.

HTC Product Categories

Aflati ca modelele pe care le puteti vedea in acest articol vor aparea in prima jumatate a anului viitor si ca ele sunt destul de variate pentru a satisface orice gusturi. Telefoanele sunt impartite pe categorii, dupa cum urmeaza: design, performanta, social si productivitate si ele pot rula fie Android, fie Windows Mobile 6.5.

HTC Legend

La capitolul Design si Lifestyle descoperim modelele Legend si Salsa, ambele ruland Android, iar primul fiind infatisat de imaginea de mai jos. HTC Legend va sosi pe piata in luna martie a anului viitor, iar Salsa va fi lansat in iunie 2010. Primul terminal vine cu un display AMOLED touchscreen capacitiv de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli, 512 MB memorie flash, 256 MB RAM, GPS, un slot pentru carduri microSD si un procesor de 600 MHz.

HTC Salsa

Trecem la Salsa, descoperind un alt smartphone Android, cu radio FM, un procesor de 528 MHz, camera de 3.2 megapixeli, slot pentru carduri microSD, GPS, 512 MB Flash, 256 MB RAM si un display QVGA touch de 2.6 inchi. Handsetul va folosi o tastatura 4 QWERTY cu 4 randuri si va veni cu functii de social networking.

HTC Tide

In categoria Social se incadreaza modelele Tide si Buzz, ambele terminale Android urmand sa fie lansate in aprilie, respectiv mai 2010. HTC Tide foloseste un procesor Qualcomm de 528 MHz, incorporeaza un display QVGA touchscreen de 2.6 inchi, o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus, GPS, 512 MB flash si 256 MB RAM. Specificatiile sale includ si WiFi, Bluetooth 2.0 cu EDR, widgeturi HTC si un jack audio de 3.5 mm.

HTC Buzz

HTC Buzz este inca un terminal Android de pe lista proaspat scapata, dotat cu un display capacitiv touchscreen de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli cu autofocus, 512 MB memorie flash, 256 MB RAM, slot pentru carduri microSD, WiFi si GPS. Acelasi telefon cu proeminente functii de social networking vine si cu un procesor de 528 MHz, radio FM, senzor G si jack audio de 3.5 mm.

HTC Bravo

Sectiunea Performance include modelul Bravo, care ne impresioneaza foarte placut, prin intermediul unui procesor Snapdragon QSD 8250 de 1 GHz, suport pentru inregistrare video HD 720p, un display WVGA AMOLED de 3.7 inchi, slot pentru carduri microSD si o baterie de 1400 mAh. Terminalul va fi lansat in aprilie, va rula Android si va veni si cu o camera de 5 megapixeli, 512 MB memorie Flash, 256 MB RAM si GPS.

HTC Photon

Trecem la handseturi Windows Mobile 6.5, mai bine zis la sectiunea Productivity, care include modelele Photon, Trophy si Tera. Primele 2 vor fi lansate in aprilie, respectiv mai, in vreme ce Tera ramane un mister, dar va sosi probabil in iunie 2010. HTC Photon foloseste un procesor de 600 MHz, incorporeaza un ecran HVGA capacitiv touchscreen de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli, 512 MB flash, 256 MB RAM, WiFi, un slot microSD, radio FM si GPS.

HTC Trophy

Modelul HTC Trophy include printre specificatii un procesor de 600 MHz, Bluetooth 2.1 cu EDR, 512 MB Flash, 256 MB RAM, o camera de 5 megapixeli cu autofocus, un display VGA capacitiv touch de 3 inchi, slot pentru carduri microSD si GPS. Fiindca modelul este axat pe productivitate, el vine si cu un scanner pentru carti de vizita, tehnologia Straight Talk Lite si multe alte functii business.

HTC Tera

HTC Tera incheie aceasta imbelsugata lista, cu al sau procesor de 600 MHz, un display touch rezistiv de 3 inchi, camera de 3.2 megapixeli si o memorie flash de 512 MB, plus 256 MB RAM. Slotul microSD, Bluetooth 2.1 cu EDR, GPS, un cititor de carti de vizita si bateria de 1300 mAh sunt de asemenea dotari ale acestui handset Windows Mobile 6.5.

Cum vi se par aceste smartphone-uri? Sunteti dezamagiti/incantati de potentialul celor de la HTC pentru anul 2010? Va asteptam pe HTC-Club.ro, pentru comentarii si opinii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×