Xiaomi deschide primul său magazin oficial în Ungaria pe 25 august

Autor:  | 3.368 ori
<b>Xiaomi deschide primul său magazin oficial în Ungaria pe 25 august</b>În vreme ce aşteptăm debutul Xiaomi oficial în România, cu un magazin sau reprezentanta 100% oficiale, se pare că vecinii noştri de la vest au ceva mai mult noroc. În Ungaria a fost confirmată deschiderea primului magazin autorizat Xiaomi pe 25 august.

În vreme ce aşteptăm debutul Xiaomi oficial în România, cu un magazin sau reprezentanta 100% oficiale, se pare că vecinii noştri de la vest au ceva mai mult noroc. În Ungaria a fost confirmată deschiderea primului magazin autorizat Xiaomi pe 25 august. Avem detalii mai jos.

Xiaomi este în plină extindere, iar în ultimul an au ajuns cu filiale în Italia , Spania, Germania şi Franţa. Au acum magazine în toată Asia, India şi în Europa în tot mai multe ţări. Magazinul flagship Xiaomi ce urmează să fie deschis săptămâna viitoare se va afla în Budapesta. Acest Store va avea o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi se va afla în centrul comercial Lurdy-ház.

Xiaomi Ungaria

Evenimentul oficial de deschidere are loc pe 25 august, adică într-o sâmbătă. Uşile reprezentantei se deschid în acea zi la ora 12:00, iar cei care intră în magazin pot să îşi rezerve şi precomande telefoane Xiaomi, în frunte cu Mi 8, Redmi 6 sau Mi A2. Lista va creşte în următoarele luni şi va include şi alte produse, de la aparate de aer condiţionat la căşti, televizoare şi laptopuri.

Xiaomi deschide primul sau magazin oficial în Ungaria pe 25 august

Au fost confirmate scuterele electrice şi aparatele Internet of Things ale companiei pentru lansarea locală. Evident, că la orice debut apar şi oferte speciale, iar Xiaomi Ungaria va oferi discounturi de până la 50% la lansare. Avem fani în Budapesta? Vă aşteptam cu poze de la lansare.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×