Motorola One Power apare în randări semi-oficiale alături de o listă completă de specificaţii

1.083 ori
<b>Motorola One Power apare în randări semi-oficiale alături de o listă completă de specificaţii</b>Până la evenimentul marca Motorola programat pentru data de 6 iunie au mai rămas doar câteva zile și pe lângă lansarea lui Z3 Play de la fața locului, Lenovo ar putea aduce și ceva mai special. Vorbim despre Motorola One Power, un telefon care

Au mai rămas câteva zile până ce Motorola îşi va prezenta telefonul Moto Z3 Play şi posibil să apară acolo şi noul Motorola One Power. Terminalul acesta care inaugurează bretonul pentru Moto a tot scăpat în ultima săptămână, inclusiv într-o fotografie hands on. Acum avem noi randări (semi) oficiale, plus o listă solidă de specs.

Moto One Power

Ştiu, s-a speculat pe tema unor dotări midrange până acum, dar iată că avem în sfârşit o listă de dotări care sună realist. Unii spuneau chiar că acesta ar fi un succesor pentru Moto X4, un soi de Moto X5 undercover. Moto One Power este un telefon Android One, cu cameră duală, scanner de amprente în spate şi breton, probabil şi recunoaştere facială.

Iată cum arată lista de specificaţii, conform unei surse de pe Twitter:

  • CPU: Qualcomm Snapdragon 636
  • Display: 6+ inch, Full HD+
  • RAM: 6 GB
  • Stocare: 64 GB
  • Cameră: 16 MP + 5 MP (F/1.8) în spate, 16 MP în faţă (F/1.9)
  • Baterie: 3780 mAh
  • Conectivitate: 4G LTE, NFC, USB Type-C

Moto One Power ar urma să coste în jur de 800 de dolari, deşi mi se pare cam piperat pentru un rival de ZenFone 5, care are acelaşi CPU şi dotări în mare similare. Cu un 400 de dolari Moto ar da lovitura, dar 500 de dolari e mai realist.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×