Motorola patenteaza brandul Motozine

1.151 ori
<b>Motorola patenteaza brandul Motozine</b>Motorola isi pune trademarkul pe numele Zine, care se pare ca fi folosit drept un sub-brand pentru o noua linie de smartphoneuri a producatorului. In vreme ce Sony Ericsson are Walkman si Cybershot ca sub-branduri, Nokia are Nseries si Eseries, iar acum...

Motorola isi pune trademarkul pe numele Zine, care se pare ca fi folosit drept un sub-brand pentru o noua linie de smartphoneuri a producatorului.

In vreme ce Sony Ericsson are Walkman si Cybershot ca sub-branduri, Nokia are Nseries si Eseries, iar acum Motorola a adoptat Motozine. Ne surprinde totusi multitudinea de produse tehnologice care se vor afla sub umbrela acestui nou brand: telefoane mobile, pagere, organizere, headseturi, microfoane, difuzoare, softuri destinate transmisiei, reproducerii, sau receptiei sunetului, luminii, imaginii, textului sau clipurilor video si multe multe altele.

Faptul ca Motorola va fabrica pagere din nou este probabil singura veste buna pe care o deducem din aceasta anuntare a trademarkului. Acest anunt vine probabil ca urmare a numirii unui nou CEO al companiei, Greg Brown fiind decis sa dea o noua directie companiei. De mentionat este faptul ca sectiunea mobila a celor de la Motorola are probleme de ceva vreme, acesta fiind si motivul pentru care fostul sau sef a fost ... "concediat".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×