Sa fie acesta noul Blackberry 9000?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 981 ori

Se pare ca lista de specificatii tehnice a mult-asteptatului Blackberry 9000 a fost "scapata" pe Internet, terminalul uimindu-ne prin asemanarea sa cu iPhone. Iata-l in imaginea urmatoare: Ca si handsetul produs de Apple, modelul 9000 este dominat de un...

Se pare ca lista de specificatii tehnice a mult-asteptatului Blackberry 9000 a fost "scapata" pe Internet, terminalul uimindu-ne prin asemanarea sa cu iPhone. Iata-l in imaginea urmatoare:

BlackBerry 9000

Ca si handsetul produs de Apple, modelul 9000 este dominat de un display si nu este dotat cu metodele traditionale de input a textului, prezente la celelalte Blackberry-uri. De asemenea, acest nou telefon are o serie de dotari care l-ar putea face un rival de seama al lui iPhone. Printre acestea se numara un procesor puternic - un Intel XScale PXA270 de 624 MHz, care il depaseste pe cel al telefonului produs de Apple, un ARM 1173 de 620 MHz.

Blackberry 9000 va fi de asemenea mult mai rapid datorita suportului pentru conectivitate HSDPA, o premiera pentru acest brand de terminale. Display-ul sau suporta o rezolutie de 480 x 320 pixeli, iar handsetul include o camera de 3.2 megapixeli si 1GB de memorie interna. Noul terminal va fi dotat cu Wi-Fi si GPS, dar toate aceste detalii nu au fost confirmate inca de producatorul canadian al smartphone-ului, ceea ce inseamna ca nu cunoastem nici data sa de lansare sau pretul.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×