Motorola Photon 4G, geamăn cu HTC Sensation la specificații, dar totuși diferit...

1.847 ori
<b>Motorola Photon 4G, geamăn cu HTC Sensation la specificații, dar totuși diferit...</b>Motorola Photon 4G este un nou telefon dual core, ale cărui specificații ne amintesc de cele ale lui HTC Sensation, cu mici modificări totuși. Spre exemplu procesorul acestui terminal este un Tegra 2 dual core și nu un Snapdragon, iar smartphone-ul...

Motorola Photon 4G este un nou telefon dual core, ale cărui specificații ne amintesc de cele ale lui HTC Sensation, cu mici modificări totuși. Spre exemplu procesorul acestui terminal este un Tegra 2 dual core și nu un Snapdragon, iar smartphone-ul vine cu 1 GB RAM și nu 768 MB ca Sensation.

în plus, telefonul suportă conectivitate WiMAX, oferită de operatorul Sprint, care va lansa acest model în trimestrul 3 la un preț neconfirmat încă. Specificatile acestui model aduc destul de mult cu cele ale lui Motorola Atrix 4G, vândut în SUA de către AT&T. Iată cum arată dotările noului smartphoen Moto:

  • OS: Android 2.3 Gingerbread
  • Display: 4.3 inchi, qHD, 540 x 960 pixeli
  • Camera: 8MP, dual LED, captura video 720p HD, camera frontală VGA
  • Memorie: 1GB RAM, slot microSD, 16GB memorie internă,
  • Conectivitate: CDMA, GSM, Bluetooth, WiFi, USB, HDMI
  • CPU: Nvidia Tegra 2, dual core

Telefonul adoptă un design candybar, măsoară 12.2 mm în grosime și cântărește 158 de grame, greutate la care își aduce cu siguranță aportul bateria Li-Ion de 1700 mAh. Aceasta oferă 10 ore de convorbiri CDMA sau până la 10.4 ore de convorbiri GSM. Gingerbread este personalizat pe Photon 4G, dar nu cu interfața Blur de această dată.

Motorola Photon 4G, geamăn cu HTC Sensation la specificații, dar totuși diferit...

Iată telefonul în acțiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×