iPhone 5 va suporta playback video 1080p - indicii În iOS 5

1.278 ori
<b>iPhone 5 va suporta playback video 1080p - indicii În iOS 5</b>Analiza lui iOS 5 beta 1 continuă și după indicii cu privire la viitorul iPad, astăzi descoperim că iPhone 5 ar putea suporta output video 1080p. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, acum vă veți putea sincroniza filmele din iTunes pe terminalul...

Analiza lui iOS 5 beta 1 continuă și după indicii cu privire la viitorul iPad, astăzi descoperim că iPhone 5 ar putea suporta output video 1080p. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, acum vă veți putea sincroniza filmele din iTunes pe terminalul iOS, pentru vizionarea la calitate HD mai târziu.

Cei de la 9to5Mac au testat această funcție și afirmă că filmele în 1080p arată excelent. Va fi interesant să vedem cum va arăta playbackul full HD pe iPhone 5 și ce fel de ecran va folosi Apple pentru a ne oferi o calitate video deosebită. Oare vom rămâne tot la Retina Display sau vom face trecerea la o nouă tehnologie?

Zvonurile afirmau că Apple intenționează să colaboreze cu Sharp pentru a dezvolta un nou tip de ecran, dar asta de abia în 2012 și doar pentru iPhone 6. Până atunci va trebui să așteptăm toamna, sau mai bine zis luna septembrie, pentru a afla ce ne rezervă iPhone 5. Până acum speculațiile menționează un procesor dual core A5, o cameră Sony de 8 megapixeli și un ecran de 4 inchi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×