Samsung Galaxy S primește Android 2.3.4 - noul firmware scapă pe web

5.127 ori
<b>Samsung Galaxy S primește Android 2.3.4 - noul firmware scapă pe web</b>Samsung de abia lansase firmware-ul Android 2.3.3 pentru modelul Galaxy S și deja avem la dispoziție o nouă versiune de software. De această dată nu este vorba de cea oficială, ci de o scăpare pe web, a lui Android 2.3.4. &nbsp; Informația vine de...

Samsung de abia lansase firmware-ul Android 2.3.3 pentru modelul Galaxy S și deja avem la dispoziție o nouă versiune de software. De această dată nu este vorba de cea oficială, ci de o scăpare pe web, a lui Android 2.3.4.

Informația vine de la Samfirmware, care a descoperit acest soft și care va pune handsetul Samsung Galaxy S pe picior de egalitate cu modelul Nexus S. Puteți descărca firmware-ul de aici, acesta fiind versiunea de build XXJVP. Deja telefonul se comportă foarte bine și există utilizatori de pe Samfirmware care afirmă că au atins scorul de 1890 în Quadrant cu ROM-ul stock al lui Galaxy S și acest firmware.

Tot ce avem de făcut acum este să așteptăm versiunea oficială, asta dacă ne putem abține de la a descarca de pe web noul soft.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×