Motorola pregateste telefonul cu mini proiector

1.571 ori
<b>Motorola pregateste telefonul cu mini proiector</b>Prima oara cand am auzit de un concept de telefon mobil care include un proiector credeam ca ideea va ramane in stadiul de concept cel putin cativa ani. Iata ca acum Motorola pregateste un handset dotat cu un astfel de mini proiector. PicoP, un proiector...

Prima oara cand am auzit de un concept de telefon mobil care include un proiector credeam ca ideea va ramane in stadiul de concept cel putin cativa ani. Iata ca acum Motorola pregateste un handset dotat cu un astfel de mini proiector.

PicoP, un proiector in miniatura creat de Microvision dintr-un chip DLP minuscul produs de Texas Instruments, va fi instalat pe un prototip de telefon Motorola. Acesta va fi capabil sa sa proiecteze imagini widescreen la o rezolutie de 854x480 pixeli, o calitate mai buna decat cea  a imaginii DVD. Imaginea rezultata nu va fi de o marime impresionanta, avand totusi o diagonala de 15 inch, marimea standard a unui display cu care este dotat laptop.

Motorola si Microvision nu au dat detalii in ce priveste pretul terminalului sau data de lansare. Pe masura ce tehnologia va fi rafinata si folosita in productia de masa, proiectorul ar putea deveni o componenta de baza inclusa in majoritatea telefoanelor, cum sunt chipurile destinate camerelor in ziua de azi. Apoi, vizualizarea unui clip sau prezentarile facute cu ajutorul telefonului vor inceta sa mai fie experiente frustrante, devenind la fel de comune ca folosirea unei camere incluse in telefonul mobil pentru a face o poza.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×