Texas Instruments a reusit sa integreze un proiector intr-un celular!

1.065 ori
<b>Texas Instruments a reusit sa integreze un proiector intr-un celular!</b>Compania Texas Instruments a creat un proiector DLP atat de mic incat incape fara probleme in partea de jos a unui terminal mobil. La doar 1.3 inch, Pico este comod si mic, dar poate totusi sa reproduca imagini de calitatea unui DVD la marimi de ecrane TV...

Compania Texas Instruments a creat un proiector DLP atat de mic incat incape fara probleme in partea de jos a unui terminal mobil.

La doar 1.3 inch, Pico este comod si mic, dar poate totusi sa reproduca imagini de calitatea unui DVD la marimi de ecrane TV widescreen. De abia asteptam sa vedem acesta inventie sub forma de functie a unor terminale mobile si imaginati-va cat de folositoare va fi aceasta pentru cei ce lucreaza cu prezentari in PowerPoint.

Oamenii de afaceri, care si-au stocat proiectele create in PowerPoint pe smartphoneurile lor, le vor putea proiecta oriunde si oricand. In cazul utilizatorilor de rand, acestia vor putea pastra filme si videoclipuri pe telefon, pentru a le arata prietenilor, in caz ca au la indemana un zid si o metoda de a diminua luminozitatea din jur.

Nu stim inca detalii despre pret, dar suntem siguri ca inventia va deveni un feature comun al tuturor telefoanelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×