Motorola priveste la soare!

1.374 ori
<b>Motorola priveste la soare!</b>Majoritatea telefoanelor din ziua de azi sunt considerate destul de viabile in ce priveste durata de viata a bateriei, insa Motorola le poate face mai bune imbinand LCD-ul telefoanelor cu panourile solare. Compania are un brevet nou care vorbeste despre...

Majoritatea telefoanelor din ziua de azi sunt considerate destul de viabile in ce priveste durata de viata a bateriei, insa Motorola le poate face mai bune imbinand LCD-ul telefoanelor cu panourile solare.

Compania are un brevet nou care vorbeste despre un telefon mobil cu un ecran care poate atat sa alimenteze dispozitivul, cat si sa incarce bateria interna. Conceptul in sine este nou, dar speram ca cei de la Motorola sa poata transforma aceasta idee in realitate, pentru ca orice functie care ar putea tine viu telefonul cateva ore in plus este o binevenita.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×