Planuri mari de la LG: Touchscreen dual pentru terminalele clamshell

1.944 ori
<b>Planuri mari de la LG: Touchscreen dual pentru terminalele clamshell</b>Cu Prada Phone lansat si deja devenit o moda, LG are din nou timp sa ne pregateasca o surpriza, sub forma unui nou telefon ce incorporeaza un display touchscreen. Zvonurile afirma ca ar fi vorba despre un terminal de tip clamshell dotat cu dual...

Cu Prada Phone lansat si deja devenit o moda, LG are din nou timp sa ne pregateasca o surpriza, sub forma unui nou telefon ce incorporeaza un display touchscreen. Zvonurile afirma ca ar fi vorba despre un terminal de tip clamshell dotat cu dual touchscreen.

Zicala "unde's doi puterea creste" se poate aplica si cand vorbim despre touch-screen-uri, iar cei de la LG promit un model similar cu NTT DoCoMo, un clamshell cu 2 displayuri touch-screen. Ambele vor functiona ca un singur display mare, sau pot functiona separat, cu ecranul de jos avand rolul de control. Sa fie un deja-vu sau am vazut astfel de functii la consola portabila Nintendo DS?

Acest deja-vu s-a activat cand am aflat despre faptul ca touch-screen-urile ar putea functiona ca un singur ecran, caracteristica de baza a consolei DS de la Nintendo. O alta trasatura importanta a terminalului este reprezentata de iconuri dinamice, ceea ce inseamna ca aceastea se vor misca cand le veti atinge, asa ca nu va trebui sa le nimeriti la fix cand apasati. Nu cunoastem inca o data de lansare, dar conceptul ne intriga chiar mai mult decat o facea Prada Phone in primele sale zile de existenta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×