Motorola Pro sosește În Europa În iulie la prețul de 470 de euro

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.439 ori
<b>Motorola Pro sosește În Europa În iulie la prețul de 470 de euro</b>Motorola Pro se numără printre telefoanele anunțate la Mobile World Congress 2011 în februarie, dar iată-ne în iunie și încă îl așteptăm pe piața europeană. Acum avem în sfârșit o perioadă de lansare pentru acest model, care se pare că...

Motorola Pro se numără printre telefoanele anunțate la Mobile World Congress 2011 în februarie, dar iată-ne în iunie și încă îl așteptăm pe piața europeană. Acum avem în sfârșit o perioadă de lansare pentru acest model, care se pare că va debuta în Marea Britanie în iulie cu un preț de aproximativ 470 de euro.

Prețul se aplică în cazul retailerului online Clove și speram să vedem cât mai curând și la noi acest smartphone, eventual cu abonament pentru a-i scădea valoarea exorbitanta. Ce ne rezervă noul Moto? Ei bine, Pro este un handset cu design tip candybar și dotat cu un display touch cu diagonală de 3.1 inchi și rezoluție de 320 x 480 pixeli.

Terminalul vine cu o tastatură QWERTY frontală, plasată sub display, un procesor TI de 1 GHZ, o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și bliț dual LED, plus suport pentru captura video 480p. Același telefon folosește 8 GB memorie internă, include un slot microSD și suporta conectivitate HSDPA de 10.1 Mbps WiFi, Bluetooth și GPS.

Bateria sa este de 1420 mAh.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×