Motorola programează un eveniment de presă pe 25 februarie În cadrul MWC 2014

Autor:  | Publicat în:  Motorola 962 ori
<b>Motorola programează un eveniment de presă pe 25 februarie În cadrul MWC 2014</b>De curând, cei de la Motorola au anunțat un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 25 februarie în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014. De asemenea, a fost dezvăluită și locația acestuia, și anume: Casa Llotja de Mar din Barcelona....

De curând, cei de la Motorola au anunțat un eveniment de presă ce va avea loc pe data de 25 februarie în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014. De asemenea, a fost dezvăluită și locația acestuia, și anume: Casa Llotja de Mar din Barcelona.

Rămâne de văzut ce vor prezenta cei de la Motorola, ținând cont de faptul că recent, compania a fost vândută de Google către Lenovo. Show-ul MWC 2014 este o modalitate prin care producătorii au ocazia de a-și prezenta noile inovații și produse din domeniul GSM.

S-ar putea ca Motorola să aibă pregătite câteva device-uri ce au fost ținute bine ascunse până în acest moment, întrucât pe internet nu au existat nici un fel de scăpări de informații sau imagini cu viitoare modele Motorola. Potrivit companiei, în următoarele zile se vor da noi detalii cu privire la acest eveniment de presă. Ce să fie oare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×