Motorola promite un smartwatch și un nou Moto X, imagini cu un smartwatch Google ajung pe web Între timp

Autor:  | Publicat în:  Motorola 777 ori
<b>Motorola promite un smartwatch și un nou Moto X, imagini cu un smartwatch Google ajung pe web Între timp</b>Exact când Motorola anunța planuri de a produce un smartwatch și un nou Moto X au ajuns pe web imagini cu un smartwatch Google, la producția căruia ar fi participat chiar Moto. Iată cum arată acest device: &nbsp; Acest proiect datează de ceva...

Exact când Motorola anunța planuri de a produce un smartwatch și un nou Moto X au ajuns pe web imagini cu un smartwatch Google, la producția căruia ar fi participat chiar Moto. Iată cum arată acest device:

Acest proiect datează de ceva vreme, presupun, mai ales că acum Motorola aparține de Lenovo și nu de Google. E vorba aici despre acel device numit Gem, din 2013, rămas în faza de prototip. El avea rolul de a fi un smatwatch oficial Google, deci un soi de Nexus. Gadgetul rulează Android și are funcții dedicate pentru fitness și comandă vocală.

Aparent acest ceas vine și cu un mod 3 Bit, care economisește baterie, reducând numărul de culori de pe ecran. între timp, Motorola a anunțat pe Twitter că va lansa un nou smartwatch în acest an, axându-se pe un design stilat și o baterie puternica. Se zvonește și că ei vor produce un nou terminal de tip Moto X, care ar putea debuta la finalul verii sau la toamnă, împreună cu ceasul. Chiar Moto a oferit indicii cu privire la perioada de lansare tot pe Twitter.

[via Engadget și Android Community]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×