Motorola Q9h soseste acum cu Windows Mobile 6.1

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.195 ori
<b>Motorola Q9h soseste acum cu Windows Mobile 6.1</b>Update-ul la Windows Mobile 6.1 isi gaseste locul din ce in ce mai des pe terminalele mobile Windows Mobile, iar printre acestea se numara acum si Motorola Q9h. Handsetul va beneficia in curand de un astfel de update oficial, asta in vreme ce MOTOMODDING...

Update-ul la Windows Mobile 6.1 isi gaseste locul din ce in ce mai des pe terminalele mobile Windows Mobile, iar printre acestea se numara acum si Motorola Q9h.

Handsetul va beneficia in curand de un astfel de update oficial, asta in vreme ce MOTOMODDING a lansat o versiune "scapata" a lui Windows Mobile 6.1 pentru Q9h. Instalarea acestui ROM "scapat" este destul de dificila, astfel ca ati face bine sa asteptati o versiune oficiala, daca nu doriti sa aveti probleme cu terminalul dumneavoastra Motorola.

OS-ul Windows Mobile 6.1 a devenit deja popular, in special pe smartphone-urile noi, iar acum si aplicatiile des utilizate pe terminalele mobile sosesc in versiune compatibila WM 6.1. Dintre ele amintim Skype plus numeroase alte softuri destinate productivitatii, asta daca nu ati optat deja pentru Office Mobile. Acum ramane sa mai vedem sistemul de operare sosind pe iPhone, dar mai este un drum lung pana acolo.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×