Germania nu ia in seama sugestiile UE in ce priveste televiziunea mobila DVB-H

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 950 ori
<b>Germania nu ia in seama sugestiile UE in ce priveste televiziunea mobila DVB-H</b>Va informam intr-o serie de articole anterioare ca UE incearca standardizarea televiziunii mobile ce foloseste tehnologia DVB-H. Ei bine Germania ignora aceasta initiativa, optand mai degraba pentru utilizarea antenelor DVB-T pe telefoanele mobile....

Va informam intr-o serie de articole anterioare ca UE incearca standardizarea televiziunii mobile ce foloseste tehnologia DVB-H. Ei bine Germania ignora aceasta initiativa, optand mai degraba pentru utilizarea antenelor DVB-T pe telefoanele mobile.

Astfel, castigatorii licentei DVB-H din Germania nu isi vor recupera investitia si nu vor obtine profit prea curand, de vreme ce operatorii din aceasta tara nu se inghesuie sa includa terminale cu tunere DVB-H in oferta lor. Operatorii germani de telefonie mobila au renuntat sa faca acest lucru pentru simplul fapt ca au pierdut licitatia, in favoarea celor de la Mobile 3.0.

In plus, pentru a concura cu orice tentativa de a implementa acest standard de televiziune mobile, providerii de servicii de telefonie mobila vand acum antene DVB-T impreuna cu telefoanele mobile. Aceastea "fura" semnalul TV gratuit pe care il puteti receptiona cu o antena standard. Dezavantajul tehnologiei DVB-T este consumul mai mare al bateriei, dar acesta paleste pe langa gratuitatea vizionarii programelor TV.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×