Germania nu ia in seama sugestiile UE in ce priveste televiziunea mobila DVB-H

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.042 ori
<b>Germania nu ia in seama sugestiile UE in ce priveste televiziunea mobila DVB-H</b>Va informam intr-o serie de articole anterioare ca UE incearca standardizarea televiziunii mobile ce foloseste tehnologia DVB-H. Ei bine Germania ignora aceasta initiativa, optand mai degraba pentru utilizarea antenelor DVB-T pe telefoanele mobile....

Va informam intr-o serie de articole anterioare ca UE incearca standardizarea televiziunii mobile ce foloseste tehnologia DVB-H. Ei bine Germania ignora aceasta initiativa, optand mai degraba pentru utilizarea antenelor DVB-T pe telefoanele mobile.

Astfel, castigatorii licentei DVB-H din Germania nu isi vor recupera investitia si nu vor obtine profit prea curand, de vreme ce operatorii din aceasta tara nu se inghesuie sa includa terminale cu tunere DVB-H in oferta lor. Operatorii germani de telefonie mobila au renuntat sa faca acest lucru pentru simplul fapt ca au pierdut licitatia, in favoarea celor de la Mobile 3.0.

In plus, pentru a concura cu orice tentativa de a implementa acest standard de televiziune mobile, providerii de servicii de telefonie mobila vand acum antene DVB-T impreuna cu telefoanele mobile. Aceastea "fura" semnalul TV gratuit pe care il puteti receptiona cu o antena standard. Dezavantajul tehnologiei DVB-T este consumul mai mare al bateriei, dar acesta paleste pe langa gratuitatea vizionarii programelor TV.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×