Motorola QA30 Hint, un slider compact disponibil acum prin MetroPCS

Autor:  | Publicat în:  Motorola 4.483 ori
<b>Motorola QA30 Hint, un slider compact disponibil acum prin MetroPCS</b>Retailerul MetroPCS tocmai a pus in vanzare handsetul Motorola QA30 Hint, un terminal foarte compact, care incorporeaza o tastatura full QWERTY. Avem de-a face cu un telefon de mici dimensiuni, care tinde spre o forma patrata si care soseste dotat cu un...

Retailerul MetroPCS tocmai a pus in vanzare handsetul Motorola QA30 Hint, un terminal foarte compact, care incorporeaza o tastatura full QWERTY.

Avem de-a face cu un telefon de mici dimensiuni, care tinde spre o forma patrata si care soseste dotat cu un display QVGA de 2.5 inchi, o camera de 2 megapixeli, cu suport pentru captura video si o memorie interna de 140 MB. Exista si un slot microSD pe lista de specificatii, iar terminalul poate fi achizitionat chiar acum la pretul de 249 de dolari, la liber, de pe site-ul MetroPCS.

Putem spune ca nu avem de-a face cu cel mai inspirat design de telefon Motorola, pe care l-am vazut pana acum, desi handseturile patrate au devenit un trend, in special cele cu tastatura QWERTY destinate pasionatilor de messaging.

[Via: Metropcs.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×