Motorola Rapture VU30 isi face aparitia

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.485 ori
<b>Motorola Rapture VU30 isi face aparitia</b>Un nou handset Motorola si-a facut aparitia pe Web, sub numele de Rapture VU30, completand seria de terminale ale producatorului american aflate pe lista de asteptare in ce priveste lansarea. Rapture VU30 este un telefon slim cu clapeta, care suporta...

Un nou handset Motorola si-a facut aparitia pe Web, sub numele de Rapture VU30, completand seria de terminale ale producatorului american aflate pe lista de asteptare in ce priveste lansarea.

Rapture VU30 este un telefon slim cu clapeta, care suporta conectivitate CDMA dual band (800/1900 MHz), dar si EVDO si 3G. Pe lista sa de specificatii se afla o camera de 2 megapixeli cu zoom digital, un player video si MP3, Bluetooth stereo A-GPS si suport pentru carduri microSD plus port microUSB. Putem deci sa spunem ca avem de-a face cu un telefon cu clapeta de nivel mediu.

Evident, handsetul se afla la nivelul de zvon deocamdata si trebuie sa asteptam declaratia oficiala a celor de la Motorola inainte de a trage concluzii. Tastatura telefonului este una interesanta, bazandu-se mai degraba pe conceptul de touch, decat pe butoanele iesite in relief ale anilor '90. Sa fie si tehnologia haptica inclusa pe acest terminal?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×