Motorola RIZR Z8

1.684 ori
<b>Motorola RIZR Z8</b>Congresul Mondial 3GSM - Motorola și-a extins familia RIZR introducând RIZR Z8. La fel ca RIZR Z6 anunțat de curând, Z8 pune capăt sistemului operațional obișnuit (și îndelung criticat) de la Motorola. Insă în locul la Java/Linux OS pe care le...

Congresul Mondial 3GSM - Motorola și-a extins familia RIZR introducând RIZR Z8. La fel ca RIZR Z6 anunțat de curând, Z8 pune capăt sistemului operațional obișnuit (și îndelung criticat) de la Motorola. Insă în locul la Java/Linux OS pe care le are Z6, RIZR Z8 este acționat de Symbian. In fruntea programului Symbian se află un nou SI, așa că nu arată ca Nokia S60.

Mai interesant decât la OS este faptul că Z8 este primul "kick slider" de la Motorola. Acest lucru înseamnă că în loc să ducem clapeta în sus, Z8 se curbează. Mai jos este o fotografie a acestei mișcări.

Alte funcții ale MOTORIZR Z8 includ:

    * display QVGA display cu 16 milioane de culori
    * HSDPA de 3.6 megabiți
    * cameră de 2 megapixeli
    * slot pentru card microSD
    * Bluetooth cu suport stereo A2DP

Motorola se așteaptă să lanseze RIZR Z8 în aprilie. Având în vedere că Motorola negociază un parteneriat cu Sky, așteptăm și o lansare europeană a dispozitivului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×