Motorola SLVR L9

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.372 ori
<b>Motorola SLVR L9</b>Congresul 3GSM - Motorola a introdus SLVR L9, un nou handset pentru muzică în familia SLVR. In ce privește designul au avut loc câteva schimbări&hellip; au fost modificate câteva elemente vizuale pentru a se potrivi stilului KRZR. La interior...

Congresul 3GSM - Motorola a introdus SLVR L9, un nou handset pentru muzică în familia SLVR. In ce privește designul au avut loc câteva schimbări… au fost modificate câteva elemente vizuale pentru a se potrivi stilului KRZR. La interior câteva funcții au fost actualizate pentru a îmbunătăți redarea muzicală.

    * cameră de 2.0 megapixeli
    * Bluetooth cu suport stereo A2DP
    * Finisare de oglindă ca la KRZR
    * CrystalTalk (ușurează conversațiile în medii zgomotoase)
    * Music player cu suport pentru MP3/AAC/AAC+/AAC+ îmbunătățit/ AMR/ WAV
    * slot pentru card de memorie microSD
    * FM radio

Motorola se așteaptă să înceapă să livreze SLVR L9 la finalul anului. Disponibilitatea locală nu a fost anunțată. Nu au fost anunțate frecvențele de GSM (deși are clasa 10 EDGE) așa că nu se știe dacă piața americana va avea vreo șansă.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×