Motorola ROKR E8, telefonul cu taste magice

1.413 ori
<b>Motorola ROKR E8, telefonul cu taste magice</b>Motorola nu a anuntat oficial faptul ca acest telefon exista, cu atat mai putin confirmandu-i prezenta in magazine si pretul, dar acelasi FCC face onorurile prezentand documentatia pentru terminalul din imaginea urmatoare: E8 este un handset de tip...

Motorola nu a anuntat oficial faptul ca acest telefon exista, cu atat mai putin confirmandu-i prezenta in magazine si pretul, dar acelasi FCC face onorurile prezentand documentatia pentru terminalul din imaginea urmatoare:

E8 este un handset de tip candybar cel putin bizar, care se face acum remarcat datorita expirarii contractului de confidentialitate dintre Motorola si FCC. Lista de specificatii tehnice, facuta publica include suportul pentru retele GSM de 850 si 1900 MHz, dar trebuie sa mentionam si faptul ca telefonului ii lipseste total conectivitatea 3G. Americanii se pot consola cu speranta ca handsetul va poposi pe piata locala, de vreme ce ROKR E8 este un quadband EDGE, usor de adoptat pentru orice operator.

Ce este neobisnuit la acest Motorola, va veti intreba. Ei bine, va trebui sa aflati ca acest terminal dispune de o tastatura complet plata si este dotat cu zone iluminate care dispar sub suprafata neagra, atunci cand nu folositi telefonul. De asemenea 4 componente piezoelectrice de sub tastatura asigura un feedback haptic de exceptie pentru utilizatorul acestui promitator membru al seriei ROKR. Pana la o lansare oficiala a terminalului, ne ramane doar sa privim imagini "scapate" de FCC si sa asteptam handsetul si in Romania.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×