Motorola se desparte În două segmente din 4 ianuarie; cum va arăta viitorul său?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.277 ori
<b>Motorola se desparte În două segmente din 4 ianuarie; cum va arăta viitorul său?</b>După cum știam deja de luni bune, Motorola va încheia procesul de divizare în două segmente ale companiei în curând. Măsura a fost decisă cu ceva timp în urmă, atunci când Moto era aproape de faliment, înainte ca providențialul Android să...

După cum știam deja de luni bune, Motorola va încheia procesul de divizare în două segmente ale companiei în curând. Măsura a fost decisă cu ceva timp în urmă, atunci când Moto era aproape de faliment, înainte ca providențialul Android să îi salveze de la dezastru. Divizarea companiei va fi pusă în aplicare în dată de 4 ianuarie 2011.

Motorola își va schimba numele în Motorola Solutions Inc., în vreme ce diviza sa de telefonie mobilă se va separa de restul firmei și va purta numele de Motorola Mobility Holdings. Compania nou rezultată va fi cotată public la bursă, iar divizarea va crește valoarea acțiunilor segmentului Motorola Solutions, cunoscut pentru bursieri drept MSI (a nu se confunda cu producătorul de PC-uri).

Motorola Mobility își va tranzacționa acțiunile sub numele de MMI. Cei doi co-CEO Motorola, Sanjay Jha și Greg Brown sunt încântați de acest nou pas în istoria companiei care a inventat telefonul mobil și a cucerit lumea prin modele ca RAZR sau Droid. Oficialii vor prelua controlul fiecare asupra unui segment rezultat din diviziune, astfel că Sanjay Jha va conduce Motorola Mobility, iar Greg Brown Motorola Solutions.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×